Valgyklų potyriai #2. Vegetarų košmaras rūsyje

Valgykla Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakulteto pastato rūsyje.

Ši įdomi valgykla įsikūrusi Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakulteto rūsyje, tačiau didžioji dalis klientų čia ne studentai. Vieta labai gera – visai šalia senamiesčio. Interjeras ir baldai suremontuoti, sovietmečio nelabai primena.

  • Pagrindiniai patiekalai: Kijevo kotletas (tai brangiausias patiekalas – 2,80 €), kepsnys „Kišenė“, „Naujiena“ (tokių kepsnių kaina dažniausiai apie 2,50-2,60 €), užkepta vištiena, mėsos kukuliai. Praktiškai visada yra ir po vieną jautienos ir žuvies patiekalą. Būna cepelinų (~2,20 €), varškėčių.
  • Sriubos. Sriubos galima imt pilną porciją (1 €) arba pusė porcijos (viso labo 0,50 €!). Būna viena arba dvi sriubos. Duona ir batonas – nemokamai.
  • Malonus aptarnavimas. Virėjos pasiteirauja, kokių salotų dėt prie pagrindinio patiekalo – jų būna dažniausiai trys rūšys. Taip pat paklausia, ar pilt padažo (priešingai nei Pamėnkalnio g. valgykloj).
  • Kiti valgiai. Labai skanūs naminiai kibinai (0,75 €). Kasdien būna bent vienos rūšies bandelių, taip pat galima nusipirkt keksiuką.
  • Gėrimai. Įprastas kompotas – tik 0,20 €. Yra ir kefyro, o pavasario pabaigoje atsirado skani naminė duonos gira.

Mano įvertinimas: 4 (su pliusu) iš 5.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Adresas: Naugarduko g. 5. Artimiausia stotelė: Trakų. Darbo laikas: Pr-K 10:00-15:00, Penkt. 10:00-14:00

P.S. Atradau neblogą tinklaraštį „Pietukai“ apie netradicines valgymo įstaigas. Šita valgykla ten aprašyta itin meniškai, spauskit čia. Papildymas 2018 m.: svetainė dingo!

Daugiau valgyklų

 

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Connecting to %s